Nopea lähetyspalvelu on kasvavalle Lifeturnille tärkeä valttikortti

Kuntoiluvälineiden ja hyvinvointituotteiden verkkokauppa Lifeturn on Verkkologistiikan avulla lunastanut lupauksensa nopeista lähetyksistä. Ripeät toimitukset ovatkin osaltaan mahdollistaneet Lifeturnin vauhdikkaan kasvun.

Lifeturnin perustajat Rauli Raisamo ja Joni Leppänen tietävät, että asiakaslupauksen lunastaminen on verkkokaupan menestyksen kannalta oleellista.

– Meille on tärkeää, että voimme luvata asiakkaillemme pakettien lähtevän samana päivänä, jos ne tilataan riittävän ajoissa. Tämä lupaus on pitänyt, ja saamme sen pitämisestä usein kehuja asiakkailtamme – vaikka ne kehut kuuluvatkin Verkkologistiikan nopealle lähetyspalvelulle, Raisamo toteaa.

Lähetyspalvelu pysyi kasvun mukana

Lifeturnin kasvuvauhti on kovaa: myynti viisinkertaistui vuodessa. Korona-ajan kotitreenitrendi on kuitenkin vain yksi kasvua selittävistä tekijöistä.

– Kasvun taustalla on se, että panostimme todella paljon uusiin tuotteisiin ja markkinointiin. Osaltaan myynnin kasvun mahdollisti toki logistiikan ulkoistaminen Verkkologistiikalle, sillä asiakkaidemme erinomainen palvelu edellyttää, että toimitukset hoitaa luotettava kumppani, kertoo Leppänen.

Yrittäjäkaksikon mukaan Verkkologistiikka on pysynyt hyvin Lifeturnin kasvun mukana. Kiitosta Leppänen ja Raisamo antavat myös siitä, että palvelua on matkan varrella mukautettu ja kehitetty tarpeen mukaan.

– Verkkologistiikka on pystynyt pitämään lupauksen nopeista lähetyksistä koko ajan, ja asiakkaamme ovat olleet todella tyytyväisiä. Jos vastaan on tullut haasteita, Verkkologistiikka on selättänyt ne muuttamalla keräily- ja lähetysprosessia.

Yhteistyön sujuvuus kaiken a ja o

Leppänen ja Raisamo ulkoistivat verkkokauppansa logistiikan heti yrityksensä alkumetreillä. Kaksikko on helpottunut siitä, että se oikea logistiikkakumppani löytyi heti ensiyrittämällä.

– Saimme hyvän tarjouksen ja tuotteet lähtevät nopeasti asiakkaille. Palvelu on ollut alusta asti sujuvaa, ja meille jäi heti hyvä fiilis Verkkologistiikan yrittäjistä Kallesta ja Petteristä. Voimme lämpimästi suositella heitä muillekin verkkokauppiaille, koska olemme olleet todella tyytyväisiä yhteistyöhömme.

Meillä Verkkologistiikan tavoitteena onkin, että kerran asiakkaaksemme päädyttyään yritykselle ei tule tarvetta vaihtaa logistiikkakumppania.

– Asiakkaamme pysyvät asiakkainamme monia vuosia, ja siitä olemme tietysti kiitollisia ja ylpeitä. Se kertoo aika paljon siitä, miten sujuvaa yhteistyö kanssamme on, tiivistää Verkkologistiikan toimitusjohtaja Petteri Kuusisto.

Kysy verkkokaupallesi sopivaa palvelua

Ota yhteyttä