Varaston ulkoistaminen tuplasi vuodessa Mönkijä Varikon verkkomyynnin

Kun varastomme ulkoistettiin Verkkologistiikalle, mitään vaikeita integrointeja ei tarvittu. He käyttävät verkkokauppajärjestelmäämme ja vastaanottavat tilaukset suoraan sieltä. Kaikki tavarat menevät suoraan meidän tavarantoimittajilta Verkkologistiikalle, jonka jälkeen he varastoivat tuotteet ja lähettävät eteenpäin asiakkaille.

– Ville Toivanen, Mönkijä Varikko

Mönkijä Varikko on mönkijöiden lisä- ja varaosiin erikoistunut verkkokauppa. Yrityksellä oli ennen myös kivijalka ja oma varasto, mutta toimivan verkkokaupan varastointipalvelun ansiosta he siirtyivät pelkkään verkkokauppaan. Varaston ulkoistamisen jälkeen Mönkijä Varikon verkkomyynti on kasvanut vuodessa vaatimattomat 100 %.

”Ai mitenkö yhteistyömme on sujunut? Hyvin. Tuntuu ihan siltä, ikään kuin se olisi meidän oma varasto”, kommentoi Mönkijä Varikon perustaja Ville Toivanen suhdettaan Verkkologistiikkaan.

Mönkijä Varikolle tuli syksyllä 2017 myynnin kasvaessa tarve varaston ulkoistamiseen. Ville kyseli Facebookin verkkokauppiaat-ryhmässä suosituksia hyvistä verkkokaupan varastointipalveluista. Jostain syystä Verkkologistiikka ponnahti sieltä esiin useammaltakin eri taholta.

”Lähetin kyllä useampaan paikkaan tarjouspyynnön ja Googletin kaikki mahdolliset vaihtoehdot, mutta Verkkologistiikan kanssa synkkasi selkeästi parhaiten. Tuli heti sellainen vaikutelma, että näiden äijien kanssa hommat hoituu.”

Miksi varaston ulkoistaminen kannattaa?

Mönkijä Varikon siirrettyä varastointinsa Verkkologistiikalle, yritykselle vapautui aikaa parannella verkkokauppaa, tehdä hakukoneoptimointia ja etsiä uutta myytävää. Homma alkoi sujua sen verran sulavasti, että lopulta he tekivät päätöksen muuttaa liiketoimintansa pelkäksi verkkokaupaksi.

”Kun varastomme ulkoistettiin Verkkologistiikalle, mitään vaikeita integrointeja ei tarvittu. He käyttävät verkkokauppajärjestelmäämme ja vastaanottavat tilaukset suoraan sieltä. Kaikki tavarat menevät suoraan meidän tavarantoimittajilta Verkkologistiikalle, jonka jälkeen he varastoivat tuotteet ja lähettävät eteenpäin asiakkaille”, kauppias kertoo.

Joustava ja skaalautuva verkkokaupan varastointipalvelu

Verkkologistiikka tekee verkkokaupan varastointipalvelusta asiakkaalle mahdollisimman joustavaa ja tarpeen mukaan skaalautuvaa, eikä asiakas joudu koskaan maksamaan turhasta:

”Me maksamme varastoinnista hyllymetri- ja lavapaikkaperusteella. Emme siis maksa mistään ylimääräisestä, ja kaikki kulut ovat suhteessa toimintaan. Tämä on suuri etu, koska meidän myynti on hyvin kausiluontoista.”

Mönkijävarikolla ei ole varsinaista joulusesonkia, mutta suurin myynti sijoittuu silti talviaikaan. Etenkin mönkijöiden suurikokoisia lumilevyjä alkaa mennä kaupaksi, kun talvi taas kerran yllättää suomalaiset. Kesäisin taas menee enemmän yleisiä varaosia.

”Meidän verkkokaupan tuotteet vaihtelevat kämmenen kokoisesta pienestä varaosasta suuriin lumilevyihin. Kaikki kulkevat Verkkologistiikan varastointipalvelun kautta samalla tavalla, nopeasti ja järkevästi.”

”Suosittelisitko Verkkologistiikan varastointipalvelua muille?”

”Suosittelisin, ja olen suositellutkin. Varaston ulkoistaminen Verkkologistiikalle on tuplannut meidän verkkomyynnin, ja kasvetaan lisää jatkuvasti. Eiköhän se kerro ihan riittävästi palvelun toimivuudesta. Heidän varastointipalvelunsa sopii joustavuutensa ansiosta oikeastaan ihan kaikille, aloittavista verkkokaupoista suuriin toimijoihin.” -Ville Toivanen, Mönkijävarikko

Suunnitteletko verkkokaupan varaston ulkoistamista? Tee se. Me hoidamme logistiikan, sinä myynnin kasvattamisen. Ota yhteyttä niin hierotaan sinulle sopiva diili.

Kysy verkkokaupallesi sopivaa palvelua

Ota yhteyttä