Verkkokaupan logistiikkapalvelut kasvattivat Tokoi eCommercen miljoonabisnekseksi

WebLog Finlandin ansiosta voimme aidosti keskittyä alusta loppuun asiakaskokemukseen. Vapautuneet resurssit on laitettu hyvällä tuloksella asiakaspalveluun, myyntiin ja tuotekehitykseen. WebLog onkin mahdollistanut yrityksemme vahvan kasvun, ja on ehdottomasti meidän tärkein yhteistyökumppani.

– Vladimir Tokoi, Tokoi eCommerce Oy

Tokoi eCommercen perustaja Vladimir Tokoi kääntyi puoleemme pian perustettuaan ensimmäisen verkkokauppansa, Tokoitechin vuonna 2014. Verkkologistiikan logistiikkapalvelut ovat auttaneet yhden hengen sivutoimisen verkkokaupan kasvamaan nopeasti miljoonaluokan bisnekseksi.

Tokoitech myy matkapuhelinten varaosia ja tee-se-itse -korjaussarjoja. Kalliille huoltoliikkeille vaihtoehdon tarjoava verkkokauppa oli perustamishetkellään ainut laatuaan Suomessa ja lähti nopeasti kasvuun. ”Kännyköiden varaosat eivät sinällään vie kovin paljoa tilaa, mutta oma kaappi rupesi silti aika nopeasti käymään pieneksi. Logistiikan ulkoistaminen oli ennen pitkää välttämätöntä”, Tokoi muistelee.

”Aloin selvitellä, miten verkkokaupan logistiikka saataisiin ammattimaisempiin käsiin. Kyselin vinkkejä nuorten yrittäjien ryhmästä, ja eräs verkkokauppakollega suositteli Verkkologistiikkaa. Soitin heille, ja siitähän se yhteinen ajatus sitten lähti.”

Logistiikan ulkoistamisen myötä yritykselle jää nykyään mahdollisimman paljon aikaa keskittyä myynnin lisäämiseen. Sittemmin Tokoi on ostanut Tokoitechin rinnalle myös toisen verkkokaupan, Suojakalvotukun. Suojakalvotukku on suoraviivainen mobiililaitteiden tarvikekauppa. Tokoi itse kuvailee kahta verkkokauppaansa näin: ”Tokoitech auttaa, jos puhelimesi on rikki. Suojakalvotukku ehkäisee puhelimesi rikkoutumisen.”

Verkkokaupan logistiikkapalvelut joustavasti

Tavoitteemme on tarjota verkkokaupan logistiikkapalvelut mahdollisimman joustavasti ja asiakkaan tarpeisiin räätälöidysti. Tokoitechin ja Suojakalvotukun omistaja Vladimir Tokoi kiitteleekin Verkkologistiikan palvelussa erityisesti joustavuutta:

”Homma on tehty meille todella helpoksi. Teen ostotilauksen ja laitan vastaanotto-osoitteeksi Verkkologistiikan varaston. He purkavat ja hyllyttävät kaiken. Kun asiakas tilaa jotain, Verkkologistiikan kanssa on sovittu, että ennen klo 15:ta tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä. Palveluun sisältyy myös palautusten vastaanotto ja kirjaus.”

”Meille tulee paljon tuotekysymyksiä, ja tarvitaan välillä myös kuvia tuotteista. Verkkologistiikalla on aina varastotyöntekijä Whatsapp-yhteyden päässä. Me laitetaan heille viesti, ja sieltä tulee yleensä vartin sisään vastaus kuvineen päivineen. Mistä muualta saa tällaista varastointipalvelua?”

Logistiikan ulkoistaminen mahdollistanut hurjan kasvun

Verkkologistiikan ja Tokoi eCommercen yhteistyö on ollut hedelmällistä molemmille osapuolille. Asiakkaidemme menestyessä tilausmäärät kasvavat, jonka ansiosta pystymme hieromaan entistä parempia diilejä kuljetusyrityksien kanssa. Logistiikan ulkoistaminen on ollut avaintekijä myös Tokoitechin ja Suojakalvotukun vahvaan kasvuun.

”Yrityksemme on kasvanut yhteistyömme aikana 50K liikevaihdosta 1,5M liikevaihtoon. Samalla myös Verkkologistiikan toiminta on kasvanut huomattavasti, joten ollaan matkan varrella opittu yhdessä monenlaista uutta. Verkkologistiikka on minun tärkeimpiä toimittajia ja luotettava kumppani ”

Takkuaako verkkokauppasi logistiikka? Mitä jos me hoitaisimme logistiikan ja sinä keskittyisit myynnin kasvattamisen? Ota yhteyttä niin hierotaan sinulle sopiva diili.

Kysy verkkokaupallesi sopivaa palvelua

Ota yhteyttä