Nopeet – suunnannäyttäjä pienen verkkokaupan ulkomaan lähetyksissä

Verkkologistiikan avulla lähetykset ulkomaille ovat vaivattomia ja suorastaan edullisia. Palvelun laatu on myös ihan omaa luokkaansa. Kaikkiin meidän lähetyksiin lisätään varastolla käsin kirjoitettu kiitosviesti asiakkaalle. Tämä kuvastaa hyvin Verkkologistiikan palvelun joustavuutta.

– Ville Wendelin, Nopeet-brändin perustaja

Suomalainen muotibrändi Nopeet rymisteli markkinoille vuonna 2015. Pilke silmäkulmassa ja salaperäisellä otteella toteutettu somemarkkinointi nosti verkkokaupan Nopeesti räjähtävään kasvuun. Nykyään markkinoiden nopeimpia asusteita ja vaatteita toimitetaan kiihtyvällä tahdilla kaikkiin maailmankolkkiin. Verkkologistiikan avulla verkkokaupan lähetykset ulkomaille hoituvat tehokkaasti ja järkihinnoin.

Retrohenkisiä aurinkolaseja ja vaatteita myyvä Nopeet on elävä esimerkki siitä, kuinka pieni suomalainen verkkokauppa voi kasvaa Nopeesti maailmanlaajuiseksi menestystarinaksi. Avaintekijöitä verkkokaupan kasvamiseen on ollut toimiva logistiikka ja nopeat toimitukset.

Ulkoistamalla verkkokauppansa logistiikan Nopeet on voinut keskittyä pelkästään myynnin lisäämiseen. Ammattilaisten käsissä logistiset asiat hoituvat toiminnan taustalla kuin itsestään. Kaiken olisi toki voinut yrittää hoitaa itsekin, mutta jokainen menestyvä verkkokauppa voinee vahvistaa tämän: se nyt vaan ei pidemmän päälle kannata. Viimeistään ulkomaan lähetykset muodostavat verkkokaupalle kohtuuttoman suuren taakan työmäärässä ja kustannuksissa.

Verkkokaupan lähetykset ulkomaille Verkkologistiikan avulla

Verkkologistiikka mahdollistaa pienenkin verkkokaupan nopeat ja vaivattomat lähetykset ulkomaille. Me olemme hieroneet DHL:än ja muiden kansainvälisten kuljetusyritysten kanssa niin hyvät diilit, että sopii yrittää samaa perässä.

Aiemmin Nopeiden varasto sijaitsi Virossa, mutta erityisesti kauppiaiden ja varaston välisessä kommunikaatiossa oli usein ongelmia. Löydettyään Verkkologistiikan nuoret muotimogulit päättivät siirtää koko logistiikkaketjunsa takaisin Suomeen palvelun laadun takaamiseksi.

Kyselimme Nopeet-brändin toiselta perustajalta, Ville Wendeliniltä, hänen kokemuksiaan palvelustamme: ”Verkkologistiikan avulla lähetykset ulkomaille ovat vaivattomia ja suorastaan edullisia. Palvelun laatu on myös ihan omaa luokkaansa. Kaikkiin meidän lähetyksiin lisätään varastolla käsin kirjoitettu kiitosviesti asiakkaalle. Tämä kuvastaa hyvin Verkkologistiikan palvelun joustavuutta.”

Verkkologistiikka mahdollistaa pienenkin verkkokaupan ulkomaan lähetykset

Monen pienen verkkokaupan ulkomaan lähetykset eivät yksinkertaisesti kannata korkeiden hintojen ja työlään lähetysprosessin takia. Tavoitteemme on tarjota kaikille verkkokaupoille tasapuoliset mahdollisuudet toimittaa tuotteita maailmanlaajuisesti.

”Verkkologistiikan kanssa on ihan turha jännittää ulkomaan lähetyksiä. He toimittavat yksittäisetkin paketit niiden koosta riippumatta nopeasti ja edullisesti käytännössä mihin päin maailmaa tahansa. Lisäksi palvelun toimintavarmuus on ollut lähes virheetöntä. Virheet ovat jotain promillen luokkaa”, Wendelin kiittelee.

”Suosittelen Verkkologistiikkaa lämpimästi kaikille, joilla on tarvetta myydä tuotteitaan myös ulkomaille. Erityisen hyvin se sopii verkkokaupoille, jotka haluavat olla palvelussaan joustavia mutta keskittyä itse myynnin lisäämiseen ja liiketoiminnan kasvattamiseen.”

Jännittääkö verkkokaupan lähetykset ulkomaille? Ei tehdä asioista vaikeita. Me hoidamme logistiikan, sinä myynnin kasvattamisen. Unohda nyt se näpertely ja ota yhteyttä meihin.

Kysy verkkokaupallesi sopivaa palvelua

Ota yhteyttä